Training ANBO ontwikkeld (middag) en uitgevoerd voor ledenwerving.

logo-anbo-vierkant-met_lettersEr gebeurd veel op het vlak voor de senioren de laatste tijd. Ook in de media is er veel aandacht voor deze doelgroep. De ANBO is de grootste belangenorganisatie voor leden in Nederland en met 180.000 leden nog volop in de groei.

Speciaal voor de ANBO vrijwilligers is er een workshop opgezet met als doel het leden aantal te laten groeien. Vrijwilligers van verschillende regio’s hebben zich aangemeld om meer kennis en achtergrond te verkrijgen betreffende het werven van leden opgezet door Francien Korteweg en Anne de Lange

In de ochtend is er uitleg en informatie vanuit het verenigings bureau (Daniƫlle Pels) en de regio coƶrdinator (Niko Krul). In de middag heb ik een programma ontwikkeld waarin de leden uitleg krijgen over een aantal communicatie tools die goed van toepassing kunnen komen voor het werven van leden. Deze tools worden gedemonstreerd en geoefend in een ontspannen sfeer waarin de deelnemers een kijkje nemen in de wereld van de klant, maar ook inzicht krijgen in hun eigen handelen als het gaat om contact maken, de eerste indruk, en omgaan met lastig gedrag.

7 years ago Reageren uitgeschakeld

Top